8S-Security is een bedrijf dat als bedrijf zijnde nog jong is. Hoewel de start 20 jaar geleden eigelijk al was gemaakt bij het in dienst treden en ontwikkelen in de beveiliging's branche. De fundering van 8S-Security bestaat uit een aantal beveiligers die minimaal, allemaal ruim 15 tot 20 jaar ervaring hebben met de meest uiteen lopende diensten gedraaid bij verschillende beveiliging'e bedrijven en in het leger. Met ervaring in het beveiligen van militaire objecten tot evenementen en horeca gelegenheden kan er rustig gezegd worden dat wij alles al gedaan hebben..

 

Het liefst werken wij met militaire precisie en dicipline wel zodanig gecamoufleerd dat dit bij de opdrachtgever en zijn klanten niet opvalt. U ziet een gastheer super vriendelijk en sociaal maar instaat te handelen in de beroerdste situatie. 8S-Security stelt voor moeilijke opdrachten dan ook hoge eisen aan beveiligers. Je kan natuurlijk 10 jaar ervaring hebben maar nog nooit in een benauwde situatie beland zijn. Of je hebt een jaar gewerkt in een cafe of club met zeer moeilijke klanten. De planner kent bij ons de beveiliger die hij inzet. En door de juiste samenstelling van beveiliger's op een object te plaatsen creëren wij een team dat elke opdracht aan kan..

 

Wij willen ons zelf onderscheiden van andere beveiliging's bedrijven en uitblinken in handelen.

Een ieder werkzaam bij 8S-Security word getraind in het o.a geven van leiding en profileren. Wij vinden het belangrijk dat onze werknemers voor u kunnen delegeren als dat nodig is. Ook trainen wij onze werknemers regelmatig in het nemen van de beste en de juiste beslissingen omtrent veiligheid in uw onderneming. 8S-Security is dan ook het juiste adres voor uw veiligheid's trainingen en veiligheid's advies. Wij trainen ook uw personeel graag zodat zij in geval van nood als een team kunnen opereren om onveilige situatie's te neutraliseren..

 

Niet alleen omtrent veiligheid maar ook omtrent uw veiligheid's kosten zijn wij zeker bereid met u mee te denken.

Kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. Door de juiste effectieve inzet van apparatuur en personeel kunt u vaak wel degelijk kosten besparen.

Wij bieden u altijd een efficiënt plan dat pas bij u budget. Denkt u aan een gastheer of host die goedkoper kan zijn dan een beveiligingsmedewerker. Ook voor de kaart controle is namelijk niet altijd een prijzige beveiliger nodig maar kan er ook een service medewerker worden ingezet.