Horeca Portier


Wij leveren horeca portiers met inzicht en ervaring in het uitgaan's leven. Sportief en wetend hoe te handelen in wat voor situatie dan ook. Maar meestal al preventief strevend naar het voorkomen van een probleem of verkeerde sfeer.

 

Met uitmuntende communicatieve vaardigheden weten onze horeca portiers te communiceren met de meest uiteen lopende doelgroepen. Slechte communicatie tussen verschillende cultuur en afkomst is vaak de oorzaak van het probleem. 8S-Security selecteert voor u de portier's die passen bij uw gelegenheid en bij uw klanten. Nederlands, Surinaams, Afrikaans, Turks of Marokkaans wij zijn van alle markten thuis..

Met een uitstekende samen werking in team verband en eventueel als team gevormd met uw bar personeel en uw glazenrunners. Door het vormen van een sterk team met uw personeel en onze portier's ontstaan er meer ogen in uw horeca gelegenheid die waken over veiligheid. Zo zijn we samen alle mogelijke problemen namelijk al ruim voor. 8S-Security traint ook graag uw personeel zodat ook op de dagen dat u geen portier in dienst heeft zij kunnen handelen in geval van nood.