Bouncers


Aan onze afdeling Bouncer's bent u voor uw club of discotheek aan het juiste adres. Wij maken graag gebruik van de naam Bouncer omdat wij namelijk duidelijk onderscheid willen maken tussen beveiliger's, portier's en Bouncer's. Voor natuurlijk uw party's met een hoger risico maar ook gewoon voor de show. Onze Bouncer's zijn namelijk vaak al een hele show op zich..

 

De Bouncer's werkzaam bij 8S-Security onderscheiden zich duidelijk van de alledaagse portier's en beveiliger's. Men spreekt vaak over het feit dat een goede beveiliger niet groot hoeft te zijn. Niets is minder waar. Maar uit de praktijk blijkt toch wel dat een beveiliger met een gemiddelde lente van 2.00m en een gewicht tussen de 120 en 160 kilo voor uw club, toch wel wat meer respect afdwingt..

Onze Bouncer's worden graag ingezet door u als club eigenaar die iets meer wil dan een standaard portier of beveiliger. Onze Bouncer's zijn voor uw club een waardig visitekaartje en tevens erg origineel om in te zetten. Uw klanten zullen een super veilig gevoel ervaren bij het positief ontvangst door onze bouncer's. Ook voor in uw vip lounge zijn onze Bouncer'e natuurlijk strak in een modern pak in te zetten..

Als u interessen of vragen heeft mail dan naar: bouncer@eight-service-security.com