GUEST HOST(ES)


8S-Security levert Guest Host(es) die tevens het visitekaartje voor uw horeca gelegenheid zijn. Vaak afkomstig uit de horeca of modellenwereld en op zoek naar een bijbaan in het weekend. Bij uw club of discotheek maar ook op uw verjaardag's feest en voor zalen verhuurders onmisbaar. Zij nemen uw uitnodigingen in en houden de drankjes binnen daar het vaak niet is toegestaan deze buiten te nuttigen.Tevens werkt onze Guest Host(es) in team goed samen met uw of onze horeca portier's of Evenementen beveiliger's..

 

Guest Host(es) kunnen uw gastenlijst ook beheren en managen. Als u het beheer van de gasten lijst uitgebreid wilt aanpakken maar hier zelf geen of te weinig tijd voor heeft kunnen wij uw lijst managen en eventueel beheren. Met ruime ervaring in het warm houden van een club en het zorg dragen over de aanvoer van nieuwe klanten..

 Onze Guest Host(es) beheerst technieken die succesvolle club's en organisatoren reeds toepaste. Technieken die er voor zorgen dat de gasten lijst up-2-date blijft en de roulatie in beweging blijft. Technieken die er voor zorgen dat klanten uw club regelmatig zullen blijven bezoeken..

 

De digitale gastenlijst in de cloud is de toekomst. Stel dat u op het laatste moment nog iemand op de gasten lijst moet toevoegen dan is dat geen probleem. Wij bieden u verschillende mogelijkheden om uw gastenlijst via de digitale snelweg op uw smartphone of tablet in de cloud aanpassen. Wij hebben ervaring met verschillende gastenlijst apps..

Meer weten, mail uw vragen naar: info@eight-service-security.com